Anbefalinger


Anbefalinger


Kvindeklubben


Jeg træner på udendørshold med Malene 2 gange om ugen. Malene sørger altid for et forberedt og varieret træningsprogram for hele kroppen og med masser af styrke og puls. Præcis hvad jeg har brug for. En træning som passer til mit temperament, og som gør at man faktisk glæder sig til næste træning


Mie Byrdahl Kloch LarsenHerlig træning i Ordrupparken, også for én, der ikke er ung og superfit. Malene er dygtig til at afpasse træningen efter vores niveau og udfordrer os lige tilpas


 Linda Overgaard Jeg kan kun anbefale Malene! Kompetent og varieret træning, hårdt for kroppen, men meget godt for humøret. Har trænet med hende i snart et år, og det har været så godt for hele mig :-) 


T️rine Øverras Jeg har trænet hos Malene siden foråret 2020 ca. 2 gange om ugen, det er altid varieret træning, som altid kan mærkes dagene derpå – ligesom jeg kan lide det . Foruden at Malene er en fantastisk træner, som formoder at varierer træningen gang på gang, er Malene også utrolig forandringsvillig og ser altid muligheder frem for begrænsninger, hvilket har været en kæmpe fordel, mens landet har været ramt af corona – det er igen en kæmpe motivationsfaktor.


Louise KubelMalenes nabotræning er super dejlig træning udenfor i alt slags vejr.

En time med høj og glad intensitet , aldrig ens og hele kroppen får en tur i det fri. Jeg går altid glad hjem fra Malenes træning .


Charlotte Baess-LehmannOnline Yoga


Jeg glæder mig hver torsdag til Malenes yoga undervisning. Jeg har det bare så skønt bagefter. Malene formår at sammensætte en perfekt time, hvor der både er tid til styrke, stræk og afspænding. Bagefter er jeg altid fyldt med glæde, energi, ro og overskud.


Pauletta Vonk KählerMalene er simpelthen så god til formidle yogaen igennem skærmen, så selvom hun er bag skærmen og ikke kan se mig, føler jeg hun er i stuen hos mig.

Hver uge laver Malene et skønt nyt program og der er noget for alle, og til mange af øvelserne giver Malene alternativer så man kan udfordre sig selv efter behov og kunnen, det er fantastisk. 

Hele Malenes setup giver mig en følelse af velvære. Hun bruger skøn musik, har levende lys og hele rummet summer for mig afslappelse. 

Det fede ved at det er online er at man kan deltage fra hvor end man er, så jeg selv deltager f.eks. fra Sønderjylland. Og kan man ikke deltage på det givne tidspunkt er timen tilgængelig efterfølgende så man kan gøre det når det passer ind, det er perfekt for mig med familie og små børn. 

Jeg kan kun anbefale Malenes live yoga! Forkæl dig selv og vær med, det er bare så skønt!


Janni NielsenMalene er en meget dygtig og velfunderet yogainstruktør med høj faglighed. Hendes online yogatimer er dejlig varierede og hver gang med focus på en ny 

del af kroppen.  Trods det er online formår Malene at informere og korrigere i øvelsen med en god og rolig stemmeføring, så jeg hjemme i stuen får det største udbytte .

At min krop ikke helt er gået i stå under corona , skyldes Malene :0)


Charlotte Baess-Lehmann


Personlig træning


Malene har flyttet min trætte kontorkrop med et skræddersyet 360 graders program, som gør at jeg idag har en hel anden energi og føling med kroppen. Tak for det Malene.  At hun derudover er en dygtig formidler og en skøn person at være sammen med er jo bare et ekstra plus.


Jørgen Byrdal Kloch Larsen
Jeg har igennem længere tid ønsket at komme igang med at forbedre min kondition og smidighed samt at styrke de vigtige core muskler. Malene blev anbefalet til mig og vi begyndte med en konsultation hvor hun dannede sig et indtryk af mine behov og skavanker. Herefter gik vi igang og det har været en fantastisk oplevelse. Ikke nok med at jeg har mærket en forbedring efter få gange, har jeg også fået inspirationen til ind imellem vores sessions at træne videre på egen hånd. Malene kan sit kram og kan varmt anbefales til øvede og nybegyndere (som mig).


Ole H. fra Charlottenlund


Online personlig træning


Malenes erfaring, tilgang til træning og sympatiske personlighed gør, at jeg glæder mig til hver en session. Hun fik mig hurtigt til at mærke en forbedring, både i min fysiske formåen og det psykiske velvære, som træningen afstedkommer. Malene er god til den svære balancegang, det er, at presse mig til at yde mit bedste, men samtidig lytte til mine behov og de signaler min krop sender, og justere træningen derefter. Af disse grunde vil jeg anbefale hende til alle, der ønsker en effektiv, sjov og ikke mindst personlig træning.


Caroline Sindet

Yogaforløb


Jeg er igang med mit 2. yoga forløb hos Malene, og jeg kan varmt anbefale hende.

Malene er god til at sammensætte undervisningen/øvelserne sådan, at man kan være med på alle niveauer.

Malene er nærværende og hun udstråler en ro, som gør, at man hurtigt føler sig godt tilpas. Hun er god til at fortælle og forklare, så man også får fuldt udbytte af træningen, nu hvor coronanen har tvunget træningen online. Og hun præstere at gøre det sådan, at man føler vi er i samme rum.


Anika Blondie SchouJeg er på mit andet 12-ugers forløb med yoga hos Malene.

Første runde var primært med fysisk fremmøde og senere online-undervisning. Malene er fuldt til stede, uanset om det er i træningssalen eller gennem skærmen. Altid velforberedt, struktureret og med en fornemmelse af, at enhver bliver set. På sin stille og rolige måde samtidig med, at man aldrig er i tvivl om, at der står en kompetent og sikker underviser foran en. Der er altid en forklaring på, hvorfor og hvordan den næste stilling skal angribes, du bliver præsenteret for alternativer, og du føler dig inkluderet uanset du er til yoga for første gang eller du har været i gang i flere år. Jeg kan på det varmeste anbefale at træne med hos Malene.


Nanna Agergaard