Betingelser

Betingelser

Fortrydelsesret

Tilmelding til workshops, events, og foredrag og retreats er bindende fra betalingsdato og kan ikke afmeldes eller flyttes til en anden dato. Kursusgebyret vil ikke blive tilbagebetalt

Når du har tilmeldt dig og forudbetalt et forløb er der 14 dages fortrydelsesret, herefter er tilmeldingen dette bindende, og det er ikke mulighed at refundere dit deltagerbidrag.

Ovenstående er ligeledes gældende i tilfælde af sygdom, skader mv.


Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside via dette link:

Fortrydelse (forbrugerombudsmanden.dk)


Du kan altid overdrage din plads til en ven. Dette kræver skriftlig kommunikation, inden du overdrager pladsen.


Prøvetime

Hvis du overvejer at investere i et forløb er det muligt at starte med at købe en enkelt prøvetime, såfremt der er plads på holdet. Prisen afhænger af hvilket forløb, der er tale om. Kontakt info@malenenygaard.dk ved forespørgsel på prøvetime.


Erstatningstime

Er du tilmeldt et forløb, men kan ikke komme til alle timerne, er det muligt at få op til 2 timer i rabat ved tilmelding til næstkommende forløb af samme eller lignende type.


Betaling

Malene Nygaard modtager betaling via faktura med MobilePay eller bankoverførsel. Betaling for forløb og events bliver trukket, så snart det online salg er foretaget.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)


Du ankommer i god tid

Du bedes møde op i god tid før timen/eventen starter, så der fx er tid til at:

Lægge din måtte og andet udstyr klar.

Gå på toilettet.

Tage en kop the.

Slukke mobil eller sætte på flight mode.


Du er ansvarlig for dig selv og dine ting

Du er ansvarlig for din egen krop, dine personlige ejendele samt dit mentale velbefindende, når du deltager i undervisning eller andre aktiviteter faciliteret af Malene Nygaard.


Som deltager er du ansvarlig for egen krop. Det gælder den risiko, som følger med at være fysisk aktiv og modtage kropslig behandling, herunder skader/forstrækninger/graviditetskomplikationer mv., som kan opstå i forbindelse med deltagelse i undervisning eller vejledning af Malene Nygaard.


Det påhviler dig som deltager eller klient at opsøge vejledning hos egen læge, fysioterapeut, psykiater eller lignende, hvis du er i tvivl om du kan, eller bør, deltage i Malene Nygaards aktiviteter og ydelser.


Malene Nygaard kan ikke gøres ansvarlig for evt. tab, skader, svie, smerte, tabt arbejdsfortjeneste eller andet som kan opstå som følge af deltagelse i aktiviteter og ydelser af nogen art.


Du er ansvarlig for at passe på dine personlige ejendele. Dette inkluderer dit yogaudstyr, sko, overtøj, mobil, lagen, høreapparat, smykker, briller mv.


Ved tyveri eller skader på ting opstået i forbindelse med Malene Nygaards aktiviteter og ydelser, kan Malene Nygaard ikke gøres ansvarlig for den opståede skade/tyveri eller evt. følger af skaden/tyveriet.

Det anbefales, at værdigenstande ikke medbringes, og at de genstande som er medbragt (smykker, telefon, briller, høreapparat mv.) opbevares i et afslås skab, etui, beholder eller lignende.


Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte mig.